תקנון האתר
בית
אודות
ליאור שנהב
חגית ברגר
תהליך העבודה בקליניקה
כתבות מקצועיות
תזונה
תזונת ספורט
פעילות גופנית
התמחויות
תזונה נכונה וירידה במשקל
תזונת ספורט
טיפול ומניעת מצבים בריאותיים
השירותים שלנו
SCALER
מסלולי ייעוץ ותהליכים
בניית תכניות אימונים בהתאמה אישית
מרכז הידע
הרצאות
שירות תמיכה בצ'אט און ליין
שירות תמיכה במערכת ה - Scaler
מתכונים
המלצות
צור קשר
תחליפי מזונות
תחליפי בשר / עוף / דגים
מזון
תאור המנה
גר'
עוף
בשר עוף, חזה עוף טרי
אין יחידת גודל מוגדרת
100
בשר עוף, חזה עוף מבושל
אין יחידת גודל מוגדרת
100
בשר עוף, ירך צלוי
1/2 יחידה
110
בשר עוף, חזה הודו טרי
אין יחידת גודל מוגדרת
100
בשר עוף, חזה הודו מבושל
אין יחידת גודל מוגדרת
100
בשר עוף, פסטראמה דלת שומן
6 פרוסות
135
שפודי פרגיות
2 שפודים
180
בקר
בשר בקר, סינטה מבושל צלוי
אין יחידת גודל מוגדרת
100
בשר בקר, פילה בקר
אין יחידת גודל מוגדרת
100
בשר בקר, אנטריקוט
אין יחידת גודל מוגדרת
100
בשר בקר, פסטראמה דלת שומן
5 פרוסות
110
דגים
דג בורי אפוי / צלוי
1/2 מנת פילה
100
דג בקלה מבושל
מנת הגשה
130
דג הליבוט אפוי / צלוי
2/3 מנת הגשה
112
דג טונה בהירה, משומר במים
קופסה / לאחר סינון
100
דג טונה בהירה, משומר בשמן
קופסה / לאחר סינון
100
דג סול מבושל במים
1/2 מנת הגשה
100
דג סלמון אפוי / צלוי
3/4 מנת הגשה
100
תיאור מנה: בממוצע 200 – 150 קק"ל, כ – 25 גר' חלבון, תכולת שומן משתנה.
•
מאחר ותכולת הנתרן בפסטראמה גבוהה, פסטראמה אינה תחליף מומלץ לחזה עוף.
• בשר בקר מומלץ הינו סינטה או פילה. אנטריקוט עתיר שומן - מומלץ לא יותר מפעם בשבוע.
• טונה מכילה כספית, יש להתאים את צריכת הטונה לגיל.
מומלץ לשים לב:
איך להחליף מזונות