Facebook
•  3 פלחי כרובית קטנים –  100 גר'.
•  1 פלח ברוקולי קטן – 60 גר'.
•  1/2 בצל סגול קטן – 50 גר'.
•  3 גבעולי בצל ירוק – 30 גר'.
•  1 פלפל צהוב בינוני – 140 גר'.
•  1 גזר קטן – 65 גר'.
•  3 עלי חסה.
•  10 עלי נענע.
•  6 יח' אגוזי פקאן – 12 גר'.
•  1 כפית שקדים טחונים / 5 גר'.
•  1 כף מיץ לימון – 10 גר'. 
•  1 כף שמן זית – 10 גר'.
•  פלפל שחור גרוס – קמצוץ.

 
מצרכים
ראשית, שנית שלישית בישול חימום טיגון ראשית, שנית שלישית בישול חימום טיגון
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 189 קק"ל.
פחמימות: 17.5 גר'.
חלבונים: 5 גר'.
שומנים: 11 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
2 מנות שומן.

מתכונים

סלט כרובית ושאר ירקות













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!