בסיר לבישול השעועית: מרתיחים מים בסיר. מוסיפים את השעועית, מערבבים ומחכים להרתחה נוספת. מערבבים ומנמיכים ללהבה נמוכה למשך כ- 3-5 דקות, עד אשר השעועית רכה, אך גם לא מדי רכה.
מסננים את השעועית.
בקערה נפרדת: מערבבים את רוטב הסויה, השמן שומשום, רוטב צ'לי והשום.
במחבת עמוק: מחממים על להבה נמוכה מחבת עמוק. מניחים את מרכיבי הרוטב למשך כדקה- שתיים ומערבבים. מניחים מעל הרוטב את השעועית, מערבבים כדקה- שתיים ומוציאים מהאש.
מגישים ובתאבון.
המתכון מתאים להכנת - 5 מנות.