• 8 יחידות שוקי עוף – 60 גרם יחידה עם עור ועצם. ללא עור ועצם – 35 גרם נטו.
• 8 שיני שום – 3 גר' יחידה.
• ½ כפית בהרט ( כל תבלין שאתם אוהבים שמתאים לעוף )
• 2 כפות מלח גרוס.
מצרכים
מחממים תנור ל – 180 מעלות.

שמים בפנים הכיס, באזור העבה, שמתחת לעור השוק - יחידת שן שום.
מפזרים קורט בהרט על כל יחידית שוק.

מניחים נייר אפיה ואת השוקיים ברווחים מספיק, שבניהם נניח את המלח מסביב לכל יחידה. לעבוד בעדינות, כמה שפחות שהמלח יגע בעוף – מרחק של כ 2-3ס"מ.

מכניסים לתנור לצלייה משך כ 30 דקות, הופכים את השוקיים וממשיכים צלייה למשך כ 15 דקות נוספות.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים ליחידה
ערכים למנה.
קלוריות: 117 קק"ל.
פחמימות: 1 גר'.
חלבונים: 11.5 גר'.
שומנים: 7.5 גר'.
מנה מחושבת כ - 
½ מנת חלבון,
½1 מנות שומן.
בתאבון

© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

מתכונים

שוקי עוף בתנור בארומת שום