מצרכים
• 8 יחידות שוקי עוף – 60 גרם יחידה עם עור ועצם. ללא עור ועצם – 35 גרם נטו.
• 8 שיני שום – 3 גר' יחידה.
• ½ כפית בהרט ( כל תבלין שאתם אוהבים שמתאים לעוף )
• 2 כפות מלח גרוס.
אופן הכנה
מחממים תנור ל – 180 מעלות.
שמים בפנים הכיס, באזור העבה, שמתחת לעור השוק - יחידת שן שום.
מפזרים קורט בהרט על כל יחידית שוק.
מניחים נייר אפיה ואת השוקיים ברווחים מספיק, שבניהם נניח את המלח מסביב לכל יחידה. לעבוד בעדינות, כמה שפחות שהמלח יגע בעוף – מרחק של כ 2-3ס"מ.
מכניסים לתנור לצלייה משך כ 30 דקות, הופכים את השוקיים וממשיכים צלייה למשך כ 15 דקות נוספות.
המתכון מתאים להכנת 8 מנות.