יש לשמן מחבת רחבה עם כף שמן בעזרת נייר סופג, ולטגן את השום, הבצל והכרישה עד אשר הבצל זהבהב והכרישה רכה.
בכלי גדול (לא על האש) יש לערבב את הבשר הטחון ביחד עם השום, הבצל, והכרישה.
ולאחר יש להוסיף לכלי הגדול חתיכות קטנות מפרוסת הלחם, ביצה, שמיר, מלח ופלפל- ולערבב.
יוצרים קציצות, וטובלים אותן בפירורי הלחם המעורב בקמח.
'במחבת פסים' (המונע הידבקויות ואף מאפשר טיגון ללא שמן) משתמשים באותו נייר סופג שכבר השתמשנו וכן מוסיפים את כף השמן הנוספת כך שכל המחבת משומן קלות'
ומטגנים את הקציצות על פי מידת העשייה הרצויה לכם.
המתכון מתאים להכנת כ - 20 קציצות.