© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

קציצות עוף עם פלפל אדום וגזר

מתכונים

קציצות עוף עם שדרוג של גזר ופלפל, שהופכים את הקציצות למעדן מתקתק. מתכון מומלץ למי שאוהב מנות בשריות מתקתקות. המתכון מתאים למטרות ירידה במשקל, לספורטאים ועלייה במסת השריר. המתכון נטול גלוטן. 
מצרכים                                                                                   

•  1/2 קילו בשר עוף טחון.
•  פלפל אדום גדול – 350 גר'.
•  גזר בינוני – 110 גר'.
•  בצל בינוני – 230 גר'.
•  2 ביצים M.
•  3 כפות קורנפלור - 30 גר'.
•  1/4 כפית מלח. 
•  פלפל שחור גרוס לפי טעם.


אופן הכנה                                                                               

לקצוץ ב Slicer/ קוצץ מזון את הפלפל והבצל דק דק.
לגרד בפומפייה, בחלק הגס, את הגזר.
בקערה עמוקה לערבב את כל הרכיבים, להוסיף את הירקות הקצוצים ולערבב היטב.

אפיה בתנור:
לחמם מראש תנור ל 180 מעלות. להניח נייר אפיה על התבנית, להכין 15 קציצות קטנות יחסית ( הם מקבלות נפח במהלך האפייה ) למשך 20 דקות. להפוך את הקציצות לצד השני ולהמשיך אפיה לעוד כ- 10 דקות.
בתאבון....
ניתוח תזונתי למנה / קציצה
ערכים למנה.
קלוריות: 88 קק"ל.
פחמימות: 5.2 גר'.
חלבונים: 12 גר'.
שומנים: 2.1 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת חלבון,

½ מנת שומן. 
בתאבון