Facebook

לאוהבי הפרגיות והקארי, המתכון הזה בשבילכם. שילוב מנצח של טעמים שיהווה גיוון למנת החלבון בתפריט שלכם. המתכון מתאים יותר לספורטאים שבניכם - גם למטרת עלייה במסת השריר. לאלו מכם שמטרת ירידה במשקל, מומלץ לקבל הנחייה אישית לשימוש במתכון. המתכון נטול גלוטן. 
מצרכים                                                                                   

•  קילו חטיפי עוף - שילוב של בשר חזה + פרגית או כנף עוף.
•  3 עגבניות – סך 400 גרם ( 133 גרם יחידה ).
•  2 בצלים – סך 250 גרם ( 125 גרם ליחידה ).
•  3 שיני שום – סך 12 גרם ( 4 גרם ליחידה ).
•  1 כפית אבקת קארי – גדושה.
•  1 כפית פפריקה מתוקה – גדושה.
•  ½ כפית פלפל שחור.
•  ½ כפית מלח.


אופן הכנה                                                                               

לחתוך את העגבניות והבצל לקוביות קטנות. לכתוש את השום.
לחמם מחבת גדולה על אש גבוהה, לטגן את הבצל כ 5-7 דקות ותוך כדי לערבב עד אשר מזהיב במעט.
להוסיף את השום הכתוש ולערבב למשך דקה. להוסיף את העגבניות ולערבב למשך כ- 5 דקות.
להוסיף את קוביות העוף ומעל את כל התבלינים ולערבב היטב כדקה- שתיים.
לכסות עם מכסה למשך כ 5 דקות.
להסיר את המכסה ולהמשיך בישול ( תוך כדי ערבוב כל כ 5 דקות ) למשך כ 40 דקות עד אשר רוב הנוזלים יצטמצמו.
לכבות את האש ולכסות. להניח בצד למשך כ- 5 דקות.

המתכון מתאים להכנת 5 מנות. 
ערכים למנה.
קלוריות: 318 קק"ל.
פחמימות: 4.9 גר'.
חלבונים: 58.7 גר'.
שומנים: 7.1 גר'.
מנה מחושבת כ - 
2 מנות חלבון

 מנת שומן.

ניתוח תזונתי למנה 
בתאבון


חטיפי עוף בניחוח קארי