Facebook












© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

קוביות עוף עם ג'ינג'ר ברוקולי ופקאן

מתכונים

רוצים לשבור את הדגרה על הצלחת? מנת חלבון עם הגשה ייחודית. המתכון מתאים לספורטאים, עלייה במסת השריר. המתכון נטול גלוטן. 
מצרכים                                                                                   

•  1/2 קילו קוביות חזה עוף.
•  קערת פלחי ברוקולי – 300 גרם.
•  גזר בינוני-קטן – 100 גרם.
•  בצל בינוני – 200 גרם.
•  2 כפות אגוזי פקאן מסוכרים – 20 גרם.
•  1 כף ג'ינג'ר - 10 גרם.
•  2 כפות קורנפלור- 20 גרם.
•  2 כפות סילאן – 20 גרם
•  2 כפות שמן שומשום – 20 גרם.
•  3 כפות רוטב סויה- 30 גרם



אופן הכנה                                                                               


מרתיחים 1/4 סיר מים ומאדים פרחי הברוקולי למשך כ 7-10 דקות ( מומלץ בעזרת מאדה ירקות ).
לגרד בפומפייה בחלק הגס את הג'ינג'ר.
לחתוך את הגזר "לגפרורים".
לחתוך את הבצל לטבעות דקות ( מומלץ בעזרת מנדולינה ).

בקערה עמוקה:
להכניס את כל הרכיבים ( פרט לאגוזי הפקאן ) ולערבב.
להוסיף את הירקות והברוקולי ולערבב.

מחבת ווק:
מחממים את מחבת הווק, מתיזים קצת ספריי שמן על כל המשטח, מטגנים את קוביות חזה העוף כ -7-5 דקות ולערבב מדי פעם, עד אשר יזהיב מכל צדדיו.
מוסיפים את תכולת הרכיבים שבקערה ומערבבים במשך כ 3-5 דקות נוספות.
קוצצים את אגוזי הפקאן, מוסיפים ומערבבים למשך 1- 2 דקות.

המתכון מתאים להכנת 4 מנות. 
ניתוח תזונתי למנה / קציצה
ערכים למנה.
קלוריות: 310 קק"ל.
פחמימות: 21.7 גר'.
חלבונים: 33.2 גר'.
שומנים: 10 גר'.
מנה מחושבת כ - 
½1 מנת פחמימה,
½1 מנת חלבון,
2 מנת שומן. 
בתאבון