לחמם סיר על אש גבוהה, להוסיף השמן והבצל הקצוץ ולטגן כ 7-10 דקות עד שיזהיב. להוסיף את הגזרים, לכסות הסיר ולאדות יחדיו על אש בינונית כ – 5-7 דקות עד לריכוך הגזר ולהוריד מהאש, להסיר המכסה ולהמתין כ 10 דקות שיתקרר.
להעביר לכלי אחר את תכולת הסיר.
להוסיף את הפטרוזיליה, הביצים, המלח והפלפל השחור ולערבב לכדי עיסה,
לחמם את התנור לחום של 180 מעלות.
להעביר את העיסה לתבנית ולאפות בחום של 180 מעלות עד להשחמה.
המתכון מתאים להכנת 8 מנות.
בתאבון.