Facebook
•  פסטה מסולסלת 200 גרם לפני בישול.
•  5 עגבניות קטנות – סה"כ 350 גרם.
•  ¾ חבילת פטריות שמפיניון– 170 גרם.
•  6 יחידות עגבניות מיובשות – סה"כ 40 גרם.
•  חופן עלי בזיליקום טריים -  15 גרם.
•  ½ חבילת עירית – 20 גרם.
•  חופן עלי נענע – 5 גרם.
•  2 כפות שמן זית.
•  ¼ כפית מלח.
•  1/8 כפית פלפל שחור.
מצרכים
חותכים את העגבניות היבשות לחתיכות קטנטנות. חותכים את העגבניות לריבועים קטנים. חותכים את פטריות השמפיניון לחתיכות קטנות. קוצצים את הבזיליקום, עירית, נענע.
מערבבים בקערה את כל הרכיבים ביחד עם כף אחת של שמן זית ופלפל שחור.

הכנת הפסטה: לפי הוראות על השקית ( להרתיח מים בסיר, להכניס את הפסטה ולבשל כ 15 דקות עד שמתרכך, לסנן את הפסטה ).
לערבב את הפסטה עם כף השמן הנוספת ועם המלח.
להוסיף את הפסטה לקערה ולערבב.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 189 קק"ל.
פחמימות: 17.5 גר'.
חלבונים: 5 גר'.
שומנים: 11 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
2 מנות שומן.
בתאבון

מתכונים

סלט פסטה עם עגבניות פטריות
ובזילוקום













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!