Facebook
•  קוביות גבינה בולגרית 5% -  280 גרם.
•  6 יחידות עגבניות מיובשות – סה"כ 40 גרם.
•  5 עגבניות קטנות – סה"כ 350 גרם.
•  ¾ חבילת פטריות שמפיניון– 170 גרם.
•  חופן עלי בזיליקום טריים -  10 גרם.
•  ½ חבילת עירית – 20 גרם.
•  חופן עלי נענע – 5 גרם.
•  1 כף שמן זית.
•  1 כפית חומץ בלסמי.
•  1/8 כפית פלפל שחור.

 
מצרכים
חותכים את העגבניות היבשות לחתיכות קטנטנות. חותכים את העגבניות לריבועים קטנים. חותכים את פטריות השמפיניון לחתיכות קטנות. קוצצים את הבזיליקום, עירית, נענע.
מערבבים את כל רכיבים ביחד עם קוביות הגבינה הבולגרית.
רוטב בקערה קטנה: מערבבים את השמן, החומץ הבלסמי והפלפל השחור.
מוסיפים לקערה ומערבבים.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 189 קק"ל.
פחמימות: 17.5 גר'.
חלבונים: 5 גר'.
שומנים: 11 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
2 מנות שומן.
בתאבון

מתכונים

סלט עגבניות מיובשות וגבינה 
בולגרית













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!