• תפוח מתוק, יחידה וחצי -  180 גר' ללא קליפה וחרצנים-  לחתוך לריבועים קטנים.
• 2/3 כוס חתיכות אננס - 115 גר' ( אפשר גם משומר ללא סירופ ).
• 5 גר' מגבעול סלרי ירוק- לקצוץ קטן.
• תמר – לחתוך לחתיכות קטנות.
• 20 גרם חמוציות – לחצות/ לחתוך.
• 7 אגוזי לוז – לחתוך בגודל בינוני. לקלות מעט ולהניח בצד.​
• 1/8 כוס מיץ לימון סחוט. 
• כף חומץ תפוחים.
• כפית דבש.
• קמצוץ מלח ופלפל שחור גרוס.
מצרכים
מוסיפים את כל הרכיבים לקערה, מערבבים היטב בעדינות ומפזרים מעל את האגוזים הקלויים.

המתכון מתאים להכנת 2 מנות. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 202 קק"ל.
פחמימות: 38.4 גר'.
חלבונים: 1.6 גר'.
שומנים: 4.7 גר'.
מנה מחושבת כ - 
2 מנות פחמימה,
מנת שומן.
בתאבון

© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

מתכונים

סלט וולדורף דל שומן