מצרכים
• 400 גרם כרובית – חצי כרובית קטן. – לחתוך לפרחים קטנטנים.
• 200 גרם עלי תרד בייבי טרי- קופסא.
• 4 שיני שום – 14 גרם. – לקצוץ גס
• ¼ כפית מלח גס.
• כף שמן זית.
• 10 גרם כוסברה – לקצוץ גס.
אופן הכנה
מחממים סיר על אש גבוהה, מוסיפים את שמן הזית ומיד את פרחי הכרובית ומערבבים במשך כ 6-8 דקות, עד אשר הכרובית מזהיבה ואף משחימה במעט.
מוסיפים ½ כוס מים רותחים ומערבבים למשך כ 6-8 דקות נוספות.
מוסיפים את השום והתרד, מערבבים ומכסים למשך כ 5 דקות.
מוציאים מן האש, מוסיפים את המלח והכוסברה, מערבבים, מכסים ומניחים בצד למשך כ 5 דקות.
המתכון מתאים להכנת 2 מנות.