Facebook

מנת כרובית בטווסט עם תרד ושום וערך תזונתי גבוה. המתכון מתאים לירידה במשקל, סוכרתיים ולכל המטרות הקשורות לפעילות גופנית.
מצרכים                                                                                       

•  400 גרם כרובית – חצי כרובית קטן. – לחתוך לפרחים קטנטנים.
•  200 גרם עלי תרד בייבי טרי- קופסא.
•  4 שיני שום – 14 גרם. – לקצוץ גס
•  ¼ כפית מלח גס.
•  כף שמן זית.
•  10 גרם כוסברה – לקצוץ גס.


אופן הכנה                                                                                   

מחממים סיר על אש גבוהה, מוסיפים את שמן הזית ומיד את פרחי הכרובית ומערבבים במשך כ 6-8 דקות, עד אשר הכרובית מזהיבה ואף משחימה במעט.
מוסיפים ½ כוס מים רותחים ומערבבים למשך כ 6-8 דקות נוספות.
מוסיפים את השום והתרד, מערבבים ומכסים למשך כ 5 דקות.
מוציאים מן האש, מוסיפים את המלח והכוסברה, מערבבים, מכסים ומניחים בצד למשך כ 5 דקות.
 
המתכון מתאים להכנת 2 מנות. 
ערכים למנה.
קלוריות: 144 קק"ל.
פחמימות: 15.8 גר'.
חלבונים: 7.2 גר'.
שומנים: 5.8 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
מנת שומן. 

ניתוח תזונתי למנה / קציצה
בתאבון


סלט חם מכרובית ותרד בארומת שום