מצרכים
• בצל – 600 גר'.
• שמן זית - 2 כפות – 20 גר'.
• קמח לבן – כף שטוחה – 15 גר'.
• אבקת מרק בצל - כף – 25 גר'.
• מלח גס – חצי כפית.
• פלפל שחור טחון - חצי כפית.
• סוכר חום – כפית – 3 גר'.
• חומץ בלסמי – כף 10 מ"ל.
• יין לבן – כוס.
אופן הכנה
מקלפים את הבצל, חותכים לפרוסות עבות ומפרידים את השכבות לקבלת טבעות בצל.
מטגנים את הבצל בסיר עם 2 כפות שמן. יש לכסות את הסיר ולטגן עד להשחמה קלה של הבצל.
מוסיפים 1/4 כוס יין לבן וכף קמח לבן - מערבבים וממשיכים לטגן כ – 10 דקות נוספות.
לאחר מכן מוסיפים כליטר מים רותחים מביאים לרתיחה ומוסיפים את שאר הרכיבים.
לאחר הוספת שאר הרכיבים מנמיכים את האש וממשיכים בבישול כ – 30 דקות נוספות.
מגישים חם.
המתכון מתאים להכנת 4 מנות.