מלטוז הינו תוצר הפירוק של עמילןרב סוכר, על ידי האנזים עמילאז. בגוף האדם מלטוז מתפרק לשתי מולקולות של גלוקוז על ידי מלטאז, אנזים אשר מצוי ברירי המעי הדק. מקורות תזונתיים המכילים מלטוז הינם זרעים אשר מכילים עמילן שמתפרק למלטוז, תפוח אדמה, בטטה, בירה, שמרים. 
 

© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

מושגים

מלטוז - Maltose

לפגישת היכרות ללא
התחייבות וללא תשלום

 
מלטוז הינו דו סוכר המורכב משתי יחידות של החד סוכר גלוקוז. נוסחתו הכימית הינה C12H22O11.