חותכים את הכרוב לרצועות ואת הבצלים לריבועים קטנים.
מחממים סיר גדול על אש גבוהה, מוסיפים את השמן ומיד את רצועות הכרוב והבצלים ומערבבים כל כ- 2 דקות למשך אידוי של כ- 15 דקות, כך שהכרוב והבצל רכים.
קוצצים בסלייסר את העגבניות ( חלק הופך לנוזל וחלק לחתיכות קטנות ) ומוסיפים לסיר.
מוסיפים גם כוס מים, פלפל שחור, מלח ופפריקה מתוקה ומערבבים היטב. מורידים לאש בינונית ומכסים.
מערבבים כל 15 דקות למשך בישול של כ- 50-60 דקות, עד שרוב הנוזלים התאדו.
מוציאים מהאש, מוסיפים לסיר כפית סוכר, סוחטים את הלימון ומערבבים היטב. מניחים בצד למשך כדקה- שתיים ומגישים.
המתכון מתאים להכנת 4 מנות.