Facebook
המידע באתר מוצג בשני רבדים.

רובד ראשון - כתבות בגובה העיניים המתקשרות לפרקטיקה היומית ולנושאים שונים הקשורים לתזונה, תזונת ספורט, תזונה קלינית ועוד. בכתבות ומאמרים אלו ישנם קישורים למושגים המדעיים. 

רובד השני - הינו רובד מדעי, אשר מאפשר לקוראים החפצים בכך, להעמיק ולהרחיב את היריעה בנושאים שונים. 



הסיפור של האתר החל לפני יותר מעשר שנים, בעקבות ההבנה שחלק מהסטודנטים שלי בוינגייט התחילו לשאול שאלות שלא יכולתי לענות עליהן במסגרת הקורס - מפאת קוצר זמן.

בהמשך גיליתי קושי מצדם להשיג מידע מדעי מהימן ( בעיקר בעברית ) אשר מהווה הרחבה לחומר הלימוד  - תזונה ותזונת ספורט. התחלתי, לצד הכתבות באתר ( הפונות לקהל הרחב ), לכתוב מושגים מדעיים אשר היו רלוונטיים לחומר הלימוד.

בהתחלה נכתבו מושגים בסיסיים, כגון: פחמימות, חלבונים, שומנים ומושגים הקשורים למטבוליזם כגון: גליקוליזה, גלוקונאוגנזה, זרחון חמצוני ועוד. 

עם הזמן, נפח המושגים גדל והתרחב והושקע מאמץ רב בשילוב תמונות רבות, אשר מלוות את הטקסט ומאפשרות הבנה טובה וברורה יותר.

למרות שלא היו קישורים ישירים באתר למושגים, התחילו להגיע פידבקים חיוביים גם מלקוחות שלי אשר הגיעו אל המושגים דרך חיפוש בגוגל וגם מגולשים שלא הכרתי.
עקב כך, החלטנו להנגיש את המידע באתר.

נמשיך לעדכן כתבות, מחקרים ומושגים חדשים בעתיד. 

קריאה נעימה ומעשירה. 
האתר המדעי