הכנת הבמיה:
להרתיח סיר מלא במים. להכניס את הבמיה להרתחה נוספת.
להקטין את האש, לכסות את הסיר ולהמשיך בישול למשך כ – 5 דקות.
לסנן את הבמיה ולהניח בצד.
לקצוץ באופן גס את הבצל מומלץ לחסוך זמן באמצעות SLICER .
סיר נפרד: לחמם את הסיר על אש גבוהה, להתיז שמן באמצעות ספריי שמן מומלץ ספריי למילוי רב פעמי מסוג VALIRA, להוסיף את הבצל ולטגן עד אשר יזהיב.
להוסיף את הרסק, המים, שני סוגי הפפריקה והג'ינג'ר, לערבב ומיד להוסיף את הבמיה ולערבב.
להמשיך בישול למשך כ 15 דקות.
המתכון מתאים להכנת 5 מנות גדולות