•  2 כפות שמן שומשום.
•  פלפל אדום.
•  גזר. 
•  בצל.
•  עגבניות שרי - 6 - 7 יחידות.
•  פטרוזיליה. 
•  120 גר׳ שבבי סויה.
•  רוטב צילי מתוק - 2 כפות.
•  רוטב צילי חריף - כפית.
•  פפריקה אדומה.
•  קארי.
•  2 כפיות סילאן.
•  מלח.
מצרכים
משרים את שבבי הסויה בשתי כוסות מים רותחים
ומוסיפים כפית פפריקה אדומה וכפית קארי וכף רוטב סויה.

במחבת מטגנים את הירקות עם 2 כפות שמן שומשום במידה ווהירקות נשרפים שופכים מעט ממי ההשריה של שבבי הסויה לאחר שהירקות מתרככים מוסיפים את שבבי הסויה  ממשיכים בטיגון במחבת עוד 10 דקות 
לקראת הסוף מוסיפים את הפטרוזיליה מערבבים מקררים ואוכלים.


המתכון מתאים להכנת 2 מנות. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 423 קק"ל.
פחמימות: 45 גר'.
חלבונים: 36 גר'.
שומנים: 11 גר'.
מנה מחושבת כ - 
3 מנות פחמימה,
½1 מנות חלבון​
2 מנות שומן.
בתאבון

מתכונים

תבשיל שבבי סויה













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!