•  4 קישואים –  כ 250 גרם כל אחת.    לחתוך לריבועים קטנים.
•  בצל סגול בינוני – כ 200 גרם.    לחתוך לריבועים בגודל בינוני.
•  5 שיני שום – כ 15 גרם.   לפרוס לפרוסות.
•  כף עלי טימין – כ 5-6 גבעולים.   להפריד מהגבעול.
•  2 כפות שמן זית. 
•  2 כפות מיץ לימון.
•  ¼ כפית מלח גס.
•  1/8 כפית פלפל שחור גרוס.
מצרכים
לחמם מחבת על אש בינונית, להוסיף כף שמן זית ולטגן את הבצל כ 3-5 דקות.
מוסיפים את כף השמן השנייה, השום וקוביות הקישואים למשך כ 20 דקות ומערבבים מדי כמה דקות.
מוסיפים את עלי הטימין, הלימון, המלח והפלפל השחור למשך כ 20 דקות ומערבבים מדי פעם.

המתכון מתאים להכנת 4 מנות.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 82 קק"ל.
פחמימות: 7.6 גר'.
חלבונים: 1.5 גר'.
שומנים: 5.1 גר'.
מנה מחושבת כ - 
½מנת פחמימה,
מנת שומן.
בתאבון

מתכונים

תבשיל קישואים בחמצמצות עדינה













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!