•  4 יחידות דג סול – 100 גרם ליחידה
•  1 ביצה M
•  8 כפות פירורי לחם – 10 גרם לכל כף ( מומלץ – פירורי לחם מוזהבים ).
•  1/4 כפית מלח.
•  1/4 כפית פלפל שחור גרוס.

 
מצרכים
אופן הכנה
לערבב את פירורי הלחם עם המלח והפלפל השחור.
לטבול את הדג בביצה ולאחר מכן לטבול בפירורי הלחם.
לחמם תנור מראש על 180 מעלות.
מניחים נייר אפיה בתבנית, לרסס על נייר האפיה תרסיס שמן, להניח את יחידות הדג למשך כ 15 דקות. להפוך צד למשך 5 דקות נוספות.


המתכון מתאים להכנת 4 מנות.
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 160 קק"ל.
פחמימות: 15 גר'.
חלבונים: 21.2 גר'.
שומנים: 1.7 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
מנת חלבון.












© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

מתכונים

שניצל דג בתנור