•  חזה עוף – 420 גרם.
•  קורנפלור – 2 כפות / 40 גרם.
•  פירורי לחם – 60 גרם.
•  חלבון  ( החלק הלבן שבביצה ) –  2 יחידות.
•  תרסיס שמן זית ( כמות של 1 כף ).

 
מצרכים
אופן הכנה
טובלים את חזה העוף משני צדיו בקורנפלור כך שיצופה בשכבה לבנה, לאחר מכן טובלים בחלבון ולבסוף טובלים בפירורי לחם.

הכנה בתנור: מחממים תנור ל 180 מעלות. מניחים נייר אפיה על תבנית. מניחים על התבנית את יחידות השניצל. אופים למשך כ 10-12 דקות.  הופכים את השניצלים לצד שני, מרססים בשמן זית ומחזירים לתנור לכ- 7-10 דקות נוספות.
הכנה במחבת: מחממים מחבת על אש גבוהה. מרססים בשמן זית צד אחד של השניצל ומניחים על אותו הצד במחבת, מנמיכים לאש בינונית כ 5-7 דקות עד שאותו צד בצבע זהוב עדין. מרססים בשמן זית את הצד החשוף, הופכים וממתינים כ 5-7 דקות עד שיזהיבו.

המתכון מתאים להכנת 4 מנות.

 
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 283 קק"ל.
פחמימות: 19.3 גר'.
חלבונים: 37 גר'.
שומנים: 6.5 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
2 מנות חלבון
 מנת שומן.
למטרות ירידה במשקל וחיטוב הגוף:
מנה יכולה להחליף את מנת הבשר בארוחת הצהריים. היות והמתכון מכיל פחמימות, קזזו מנת פחמימה מהתפריט = פרוסת לחם / 2 פרוסות לחם קל או שתי כפות אורז.  

למטרות עליה במסת השריר:

ניתן לאכול מהמתכון את אותה הכמות אשר אתם אמורים לאכול בתפריט היומי שלכם.  
איך לשלב את המתכון בתפריט היומי?
בתאבון.












© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

מתכונים

שניצל בתנור / מחבת