לחמם מחבת על אש גבוהה, לטגן כ 5-7 דקות תוך כדי ערבוב תמידי את הבצלים והפלפל.
מיד להעביר לכלי עמוק.
לערבב את כל הרכיבים, כולל הבשר, הביצה, פירורי הלחם, התבלינים והפלפל והבצלים.

לחמם תנור על חום של 180 מעלות.
להניח על תבנית נייר אפיה ולרסס שמן זית בתבנית.
להכין 12 קציצות, גם אם קשה להכין ולהניח בתבנית - על דאגה בתום האפייה בתנור הקציצות יוצאות יפות כמו בתמונה.

לרסס שוב מעל כל קציצה שמן זית בצורה עיגולית ולהניח בתנור למשך כ 30 דקות. להפוך את כל הקציצות ולהמשיך לאפות למשך כ- 15 דקות עד אשר טיפה ישחימו.
 
המתכון מתאים להכנת 12 קציצות.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 135 קק"ל.
פחמימות: 5 גר'.
חלבונים: 20 גר'.
שומנים: 3.2 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת חלבון,
מנת שומן.
בתאבון
•  קילו בשר עוף טחון.
•  פלפל אדום גדול 280 גרם- חתוך לריבועים קטן.
•  2 בצלים בינוניים – 450 גרם סכ"ה- חתוך לריבועים קטן.
•  ½ צרור פטרוזיליה טרי כ 35 גרם- קצוץ.
•  ביצה M.
•  פירורי לחם מטובלים  ( כתוב על האריזה שפירורי הלחם מטובלים ) - 15 גר'.
•  כפית גרגירי כוסברה שלמים.
•  כפית תבלין כוסברה טחון יבש ( בצבע חום ).
•  ¼ כפית מלח גרוס דק.
•  ¼ כפית פלפל שחור גרוס דק.
מצרכים












© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!
למטרות ירידה במשקל וחיטוב הגוף:
ניתן לאכול מהמתכון את אותה הכמות אותה אתם אמורים לאכול בתפריט היומי שלכם.  

למטרות עליה במסת השריר:

ניתן לאכול מהמתכון את אותה הכמות אשר אתם אמורים לאכול בתפריט היומי שלכם.  
איך לשלב את המתכון בתפריט היומי?

מתכונים

קציצות עוף עסיסיות במתיקות עדינה