•  קילו בשר עוף טחון.
•  חופן עלי נענע – 10 גרם.
•  חופן עלי כוסברה – 10 גרם.
•  כפית פפריקה מתוקה.
•  ¼ כפית כמון.
•  4 כפות מי סודה לשתיה.
•  כפית מלח.
מצרכים
מחממים תנור על 180 מעלות.
קוצצים את עלי הנענע והכוסברה. מניחים בכלי עמוק את כל הרכיבים כולל הבשר ומערבבים היטב ( מומלץ עם כפות הידיים ).
מניחים נייר אפיה על תבנית ומכינים כ- 18 קציצות. מכניסים לתנור למשך כ 15 דקות, מוציאים הופכים את הקציצות לצד שני ומכניסים לעוד כ - 15- 10 דקות נוספות.
טיפ: כשתצרו את הקציצה תרגישו שהבשר נדבק לידיים, מומלץ להרטיב את כפות הידיים במים כל 2-3 קציצות. וגם אם תרגישו שהקציצה לא "נתפסת" וג'לית מדי- בהבטחה כשהיא מוכנה היא מצוינת, חזקה ובטח שאינה מתפרקת!

המתכון מתאים להכנת 18 קציצות.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים לקציצה
ערכים למנה.
קלוריות: 102 קק"ל.
פחמימות: 0.2 גר'.
חלבונים: 16 גר'.
שומנים: 4.2 גר'.
מנה מחושבת כ - 
½ מנת חלבון.
בתאבון

מתכונים

קציצות עוף בניחוח כוסברה ונענע













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!