•  500 גרם בשר בקר טחון דל שומן. 
•  3 פלחים כרובית -  200 גרם.
•  בצל קטן – 100 גרם.
•  ביצה.
•  4 שיני שום – 12 גרם.
•  2 כפות גדושות פירורי לחם ללא גלוטן – 40 גרם סה"כ.
•  ¼ כפית מלח דל נתרן.

 
מצרכים
להכנת הכרובית:  מרתיחים מים בסיר קטן, מוסיפים את פלחי הכרובית למשך כ 7 דקות  ומסננים.
בקערה:  מערבבים את כל הרכיבים ביחד עם הבשר והכרובית .  מומלץ בכפות הידיים.
מכינים 18 קציצות.
בתנור: מחממים תנור ל 200 מעלות. מניחים נייר אפיה על תבנית. מניחים את הקציצות ברווחים ומכניסים לתנור למשך כ 10 דקות. מוציאים את התבנית, הופכים את הקציצות לצד שני ומכניסים לתנור למשך כ 10 דקות נוספות.

המתכון מתאים להכנת 18 קציצות. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים לקציצה
ערכים למנה.
קלוריות: 90 קק"ל.
פחמימות: 3 גר'.
חלבונים: 7.3 גר'.
שומנים: 5.5 גר'.
מנה מחושבת כ - 
1/3 מנת חלבון,
 מנת שומן.
בתאבון

מתכונים

קציצות בקר עסיסיות ללא גלוטן













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!