•  קילו חטיפי עוף - שילוב של בשר חזה + פרגית או כנף עוף.
•  3 עגבניות – סך 400 גרם ( 133 גרם יחידה ).
•  2 בצלים – סך 250 גרם ( 125 גרם ליחידה ).
•  3 שיני שום – סך 12 גרם ( 4 גרם ליחידה ).
•  1 כפית אבקת קארי – גדושה.
•  1 כפית פפריקה מתוקה – גדושה.
•  ½ כפית פלפל שחור.
•  ½ כפית מלח.
מצרכים
לחתוך את העגבניות והבצל לקוביות קטנות. לכתוש את השום.
לחמם מחבת גדולה על אש גבוהה, לטגן את הבצל כ 5-7 דקות ותוך כדי לערבב עד אשר מזהיב במעט.
להוסיף את השום הכתוש ולערבב למשך דקה. להוסיף את העגבניות ולערבב למשך כ- 5 דקות.
להוסיף את קוביות העוף ומעל את כל התבלינים ולערבב היטב כדקה- שתיים.
לכסות עם מכסה למשך כ 5 דקות.
להסיר את המכסה ולהמשיך בישול ( תוך כדי ערבוב כל כ 5 דקות ) למשך כ 40 דקות עד אשר רוב הנוזלים יצטמצמו.
לכבות את האש ולכסות. להניח בצד למשך כ- 5 דקות.

המתכון מתאים להכנת 5 מנות. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 318 קק"ל.
פחמימות: 4.9 גר'.
חלבונים: 58.7 גר'.
שומנים: 7.1 גר'.
מנה מחושבת כ - 
2 מנות פחמימה,
מנת שומן.
בתאבון

מתכונים

חטיפי עוף בניחוח קארי













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!