•  חזה עוף 500 גרם.
•  דבש – 2 כפיות.
•  חרדל – 3/4 כפית ( טיפ: לאוהבי טעם מלוח: ניתן להמיר בכפית רוטב         סויה דל נתרן ).
•  קורנפלור – 2 כפות.
•  שמן שומשום – 2 כפות.
•  מים – 1/2 כוס.

 
מצרכים
אופן הכנה
חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל בינוני. מערבבים את הקורנפלור עם הקוביות ( עדיף עם הידיים ) כך שיהיו מצופות בלבן.
מחממים מחבת ווק על אש גבוהה, מוסיפים את שמן השומשום ומיד מניחים את חזה העוף, מנמיכים לאש בינונית ומערבבים כ 5-7 דקות עד שחזה העוף לבן- מעט זהוב.
קערה קטנה: לערבב את הדבש, החרדל והמים.
להניח את תכולת הקערה הקטנה במחבת הווק ולערבב כדקה עד שהנוזלים נעלמים. להשאיר לטיגון כדקה- שתיים בשני צדי הקובייה, לקבלת מרקם פריך נוסף ולהעביר לכלי להגשה.

המתכון מתאים להכנת 4 מנות.

 
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 193 קק"ל.
פחמימות: 4.5 גר'.
חלבונים: 29 גר'.
שומנים: 6.6 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת חלבון,
מנת שומן.
למטרות ירידה במשקל וחיטוב הגוף:
ניתן לאכול מהמתכון באותה הכמות אותה אתם אמורים לאכול בתפריט היומי שלכם.  

למטרות עליה במסת השריר:

ניתן לאכול מהמתכון את אותה הכמות אשר אתם אמורים לאכול בתפריט היומי שלכם.  
איך לשלב את המתכון בתפריט היומי?
בתאבון.












© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

מתכונים

קוביות חזה עוף בדבש