•  עלי ברוקולי קצוצים – 600 גר'.
•  גביע גבינת  קוטג' 3% - 250 גר'.
•  גבינה לבנה 3%, 2 גביעים – 500 גר'.
•  גבינה בולגרית 5%  - 100 גר'.
•  גבינה צהובה 9% - 4 פרוסות.  
•  4 ביצים.
•  כף אבקת מרק עוף. 
מצרכים
מערבבים את כל הרכיבים ( חוץ מהגבינה הצהובה ) בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית בגודל 25 X 19 ס"מ בחצי כף שמן זית או ספריי שמן ושופכים את תוכן הקערה לתבנית ומפזרים באופן אחיד. לאחר מכן פורסים את פרוסות הגבינה הצהובה באופן שווה מעל התערובת.
 
אופים בחום בינוני 150 מעלות במשך כ – 50 – 60 דקות.
 
לאחר האפייה מומלץ לתת לפשטידה להתקרר עד לטמפרטורת החדר.  
 
המתכון מתאים להכנת 8 מנות.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 188 קק"ל.
פחמימות: 7.1 גר'.
חלבונים: 22.5 גר'.
שומנים: 7.8 גר'.
מנה מחושבת כ - 
1/2 מנת פחמימה
מנת חלבון,
1/2 1 מנות שומן.
בתאבון

מתכונים

פשטידת ברוקולי וגבינות













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!