•  3 בצל לבן – 160 גרם כל אחד.
•  1 בצל אדום – 200 גרם.
•  3 ביצים L.
•  גוש גבינה בולגרית 5% שומן - 100
 גרם.
•  ½ ספל קמח – 80 גרם.
•  פירורי לחם – 15 גרם.
•  חופן שמיר – 7 גרם.
•  כפית אבקת מרק עוף גדושה- 8 גרם.
•  ¼ כפית מלח.
•  1/8 כפית פלפל שחור.
•  ½ כוס מים קרים.
מצרכים
מחממים תנור מראש על כ - 180 מעלות.
חותכים את הבצלים לחתיכות בגודל בינוני ( מומלץ להשתמש ב Slicer ).
מערבבים בקערה עמוקה את כל הרכיבים, פרט לפירורי הלחם.

מרססים באמצעות תרסיס שמן, תבנית חד פעמית בגודל בינוני ומפזרים על הבסיס את פירורי הלחם באופן שווה.

את התערובת שהכנו בקערה מכניסים לתבנית. דוחסים באמצעות תרווד את התכולה, כדי שהתערובת תהיה צפופה, אך גם לא יותר מדי.
מיישרים את התערובת ומרססים מעליה תרסיס שמן.

מכניסים את התבנית לתנור לאפיה למשך כ 30-40 דקות, עד אשר החלק העליון זהוב.

המתכון מתאים להכנת 4 מנות. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 148 קק"ל.
פחמימות: 16.5 גר'.
חלבונים: 7 גר'.
שומנים: 6 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
​1/3 מנת חלבון,
מנת שומן.
בתאבון

מתכונים

פשטידת בצל ובולגרית













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!