• חלב שקדים  / אגוז לוז – 190 מ"ל.
• כוס קמח תופח – 110 גר'.
• קורנפלור – חצי כוס – 30 גר'.
• נבט חיטה – חצי כוס 31 גר'.
• פודינג וניל – 30 גר'.
• ביצה שלמה + חלבון ביצה.
• כף שמן זית. 

 
מצרכים
אופן הכנה
מערבבים את כל הרכיבים, רצוי בבלנדר.
מרססים מעט שמן או מרחו כף שמן עם מברשת סיליקון על המחבת.
יוצרים בלילה יוצקים למחבת על ידי יצירת עיגולים.
 
חשוב שהמחבת תהיה רותחת, אחרת הבצק ידבק.
 
המתכון מתאים להכנת 5 יחידות.

 
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 150 קק"ל.
פחמימות: 29 גר'.
חלבונים: 3.2 גר'.
שומנים: 2.6 גר'.
מנה מחושבת כ - 
2 מנות פחמימה,
1/2 מנת שומן.
בתאבון.

מתכונים

פנקייק עם נבט חיטה













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!