Facebook












© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

פנקייק מועשר בחלבון

מתכונים

אחד המתכונים האהובים ליום שבת בבוקר - עכשיו בשדרוג בריא ומזין יותר. פנקייק חלבון טעים כמו פנקייק רגיל, עם תוספת חלבון שמאזנת את המנה לארוחה לגיטימית - עכשיו נשאר רק עניין הרוטב המתוק, אל תגזימו...   
מצרכים                                                                                   

•  אבקת חלבון 2 כפות מדידה - 50 גר'.
•  קמח תופח– 50 גר'. אם משתמשים בקמח רגיל, יש להוסיף אבקת אפייה. 
•  ביצה  - מדיום.
•  חצי כוס חלב – 100 מ"ל.
•  שמן זית – 2 כפיות. 


אופן הכנה                                                                               


מערבבים את הרכיבים בקערה, במחבת מברישים את שמן הזית עם מברשת סיליקון או מרססים עם תרסיס שמן זית ויוצקים את הבלילה לקבלת 6 יחידות.
 
לקבלת גודל אחיד מומלץ להשתמש במחבת להכנת פנקייקים.

המתכון מתאים להכנת 6 יחידות. 
ניתוח תזונתי ליחידה:
ערכים למנה.
קלוריות: 92.8 קק"ל.
פחמימות: 8.1 גר'.
חלבונים: 9.7 גר'.
שומנים: 2.4 גר'.
מנה מחושבת כ - 
½ מנת פחמימה
 ½ מנת חלבון

½ מנת שומן.
בתאבון