Facebook

הכוכב האמיתי של המתכון הוא הרוטב. ניתן להשתמש בפילה דג לבן כל שהוא  - לאו דווקא פילה דניס. 

טיפ - הרוטב מעולה וניתן להשתמש בשאריות הרוטב לבישולים אחרים. 

המתכון קל ביותר להכנה - מומלץ בחום כמנה ליום שישי בערב או כגיוון טעים במשך השבוע. 

כמו כן, המתכון דל בשומן ומתאים למטרות ירידה במשקל, עלייה במסת השריר, ספורטאים, סוכרתיים, ללא גלוטן. 
מצרכים

• ​פילה דניס  - 300 גר'. 

לרוטב:
• ½1 כוס מים
• 1/4 כפית תבלין קארי.
• 1/8 כפית פלפל שחור גרוס.
• 1/4 כפית מלח גס.
• 1/2 צרור כוסברה.
• 2 שיני שום.
• מיץ לימון קטן – 1 לימון וקצת מפלחי הלימון.
• כף שמן זית.





אופן הכנה

להכנת הרוטב – לקצוץ את הכוסברה, לסחוט את הלימון ולחתוך חלק מפלחי הלימון ( מחזק את הטעם הלימוני ) ולהוסיף לרוטב.

עכשיו  - סופר קל 😊
להניח במחבת את כל רכיבי הרוטב - להביא לרתיחה על אש גבוהה - דקה שתיים.

לאחר רתיחה, להוסיף  את פילה הדג – להנמיך לאש בינונית ולכסות – למשך כ- 20 דקות.


המתכון מתאים להכנת 2 מנות.
ערכים למנה.
קלוריות: 205 קק"ל.
פחמימות: 2.7 גר'.
חלבונים: 30.1 גר'.
שומנים: 8.2 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת חלבון

½1 מנות שומן.

ניתוח תזונתי למנה
בתאבון


פילה דניס בטעם של פעם