•  פלח דלעת – 320 גרם.
•  חופן גרעיני דלעת – 50 גרם.
•  חופן חמוציות – 50 גרם.
•  15 אגוזי מלך – 50 גרם.
•  גוש ג'נג'ר – 30 גרם.
•  עלי פטרוזיליה טרי – 10 גרם.

רוטב:
•  סילאן – 2 כפות.
•  חומץ בלסמי – 1.5 כף.
•  שמן זית – 1 כף.

 
מצרכים
חותכים את הדלעת לקוביות קטנות ( לא לבשל את הדלעת). את האגוזים שוברים באופן גס. את הג'נגר חותכים לרצועות דקות וקצרות.את הפטרוזיליה קוצצים.
בקערה: מערבבים את כל הרכיבים, כולל החמוציות וגרעיני הדלעת.
בכלי קטן:  מערבבים את חומרי הרוטב עד שהופך למרקם אחיד.
מוסיפים לקערת הפירות ומערבבים היטב.

המתכון מתאים להכנת 4 מנות.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 275 קק"ל.
פחמימות: 24 גר'.
חלבונים: 6 גר'.
שומנים: 16.3 גר'.
מנה מחושבת כ - 
½1 מנת פחמימה,
3 מנות שומן.
בתאבון












© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

מתכונים

סלט פירות קייצי - דלעת, חמוציות
וגרעיני דלעת