•  פטריות שמפיניון קופסת שימורים – 230 גרם.
•  תירס גמדי קופסת שימורים -  210 גרם.
•  1 פלפל אדום גדול – 270 גרם.
•  1 בצל בינוני – 200 גרם.
•  1 כף רוטב צ'לי מתוק.
•  1 כף שמן זית.
•  ¼ כפית מלח.
•  ¼ כפית פלפל שחור.

 
מצרכים
חותכים את הבצל לריבועים קטנים. מחממים מחבת על אש גבוהה, מוסיפים את כף השמן ומיד את הבצל.
מערבבים למשך כ – 5 דקות עד שהבצל בגוון מעט זהוב.

מסננים את מי פטריות השמפיניון ומוסיפים את הפטריות לבצל. מערבבים למשך כ- 7-8 דקות עד שהפטריות בחלקן בגוון שחום עדין.

חותכים את התירס הגמדי לחתיכות קטנות ומוסיפים אותם לפטריות ולבצל. מערבבים במשך כ- 5 דקות.
מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים.

חותכים את הפלפל לרצועות דקות בגודל בינוני ומערבבים למשך כ 10-12 דקות.

מוסיפים את הרוטב צ'לי, מערבבים כדקה ומוציאים מן האש.
טיפ  - ניתן להגיש גם חם וגם קר.
טיפ  - להשתמש במחבת איכותית שאינה דורשת שמן יתר על המידה.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 124 קק"ל.
פחמימות: 19.8 גר'.
חלבונים: 4.5 גר'.
שומנים: 2.9 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה.
בתאבון

מתכונים

סלט פטריות שמפניון, תירס גמדי
ופלפל אדום בסגנון אסיאתי













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!