•  10 עלי חסה – סה"כ 240 גרם.
•  3 גבעולי סלרי ( ללא עלים ) – סה"כ 170 גרם.
•  קולרבי קטן ללא קליפה – 150 גרם.
•  2 שיני שום – סה"כ 8 גרם.
•  חופן אגוזי מלך – סה"כ 30 גרם.

רוטב:
•  מיץ לימון 20 גרם.
•  פלפל שחור ¼ כפית.
•  פלפל שחור ¼ כפית.
מצרכים
קוצצים את עלי החסה.
חותכים את גבעולי הסלרי לטבעות קטנות.
חותכים את הקולורבי לרצועות דקות ( מומלץ באמצעות מנדולינה ). 
קוצצים את שיני השום דק דק.
שוברים את אגוזי המלך לחתיכות קטנטנות.
מניחים כל הרכיבים בקערה גדולה.

רוטב:
בקערה קטנה : לערבב את הלימון עם המלח והפלפל.
להוסיף את הרוטב לקערה הגדולה, לערבב ולהגיש.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 189 קק"ל.
פחמימות: 17.5 גר'.
חלבונים: 5 גר'.
שומנים: 11 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
2 מנות שומן.
בתאבון

מתכונים

סלט סלרי חמצמץ עם אגוזים













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!