•  350 גרם כרובית – לחתוך לפרחים קטנים.
•  פטריות טריות – לחתוך לרבעים.
•  עלי תרד חבילה –250 גרם.
•  ענף רוזמרין – להפריד את עליו.
•  כף חומץ בלסמי.
•  כף שמן זית.
•  4 שיני שום – 12 גרם – לחתוך לפרוסות.
•  ½ כפית מלח.
•  ½ כפית פלפל שחור.

 
מצרכים
מפרקים את הכרובית לפרחים בגודל בינוני- קטן.
חותכים את הפטריות לרבעים.
מניחים את עלי הרוזמרין, חומץ בלסמי, שמן זית, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
מניחים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ 15 דקות.

אופן הכנת התרד:
לחמם מחבת קטנה, לרסס באמצעות תרסיס שמן את המחבת ולהוסיף את עלי התרד. לערבב למשך כ 3-5 דקות עד אשר יתרככו. להוסיף את פרוסות השום ולערבב למשך כדקה. להוריד מהאש.

הרכבת המנה:
מערבבים את התרד ביחד עם תכולת התבנית.
צורת הגשה מועדפת: ניתן להגיש גם חם וגם קר.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 91 קק"ל.
פחמימות: 11.2 גר'.
חלבונים: 4.7 גר'.
שומנים: 3.1 גר'.
מנה מחושבת כ - 
2/3 מנת פחמימה,
מנת שומן. 
בתאבון

מתכונים

סלט כרובית פטריות ועלי תרד













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!