•  ½ כרובית – 250 גרם  ( פרחים ללא גבעול ).
•  ½ חבילת פטרוזיליה – 35 גרם ( עלים ללא גבעולים ). 
•  חופן נענע – 10 גרם.
•  1 מלפפון – 100 גרם.
•  15 עגבניות שרי – 130 גרם.
•  ½ בצל בינוני – 85 גרם.
•  2 כפות שמן זית.
•  1/8 כפית מלח.
•  קמצוץ פלפל שחור גרוס.
מצרכים
מפרידים את פרחי הכרובית לפרחים קטנים, קוצצים דק- דק ( מומלץ באמצעות SLICER).
חותכים את המלפפון והבצל לריבועים בגודל בינוני.
חותכים את עגבניות השרי לרבעים.
קוצצים את הפטרוזיליה והנענע.
מניחים כל הרכיבים בקערה. מוסיפים את השמן, המלח והפלפל הגרוס.
מערבבים ומגישים.

המתכון מתאים להכנת 2 מנות. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 175 קק"ל.
פחמימות: 15.6 גר'.
חלבונים: 4.3 גר'.
שומנים: 10.7 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
2 מנות שומן.
בתאבון

מתכונים

סלט כרובית בטעם בורגול













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!