•  600 גרם דלעת – יחידה ארוזה.
•  500 גרם עגבניות – כ 4 יחידות.
•  20 גרם פטרוזיליה.
•  7 ענפי טימין.
•  כפית סוכר חום.
•  2 כפות שמן זית.
•  ½ כפית מלח גס.
•  ¼ כפית פלפל שחור גרוס.
מצרכים
מחממים מראש תנור ל 180 מעלות.

חותכים את הדלעת לקוביות בגודל של כ 1.5 ס"מ.
חותכים את העגבנייה לקוביות בגודל של כ 1.5 ס"מ ( כל עגבנייה לפרוס ל 3 וכל פרוסה לפרוס ל 4).
קוצצים את הפטרוזיליה ( להשתדל רק עלים ).
להסיר את עלי הטימין מהענפים.

לערבב בקערה עמוקה את כל הרכיבים.
להניח על תבנית נייר אפיה ואת תכולת הקערה משטחים על שטח התבנית.
מכניסים לתנור למשך כ 40 דקות ומגישים חם.

המתכון מתאים להכנת 4 מנות.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 143 קק"ל.
פחמימות: 19.7 גר'.
חלבונים: 3.2 גר'.
שומנים: 5.7 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
מנת שומן.
למטרות ירידה במשקל וחיטוב הגוף:
מנה מחליפה את מנת הירק היומית או יכולה להחליף פרוסת לחם מלא = 2 פרוסות לחם קל בתפריט שלכם. 2 מנות יכולות להחליף מנת פחמימה כגון כוס אורז לאחר בישול. 
איך לשלב את המתכון בתפריט היומי?
בתאבון.

מתכונים

סלט דלעת ועגבניות













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!