•  קילו סטייק טונה אדומה לפני הכנה  –6 יחידות.  כל סטייק כ 130        גרם אחרי הכנה.
•  לימון בינוני.
•  1/2 כפית מלח גס
•  1/2 כפית פלפל שחור גרוס.
מצרכים
חוצים את הלימון לשניים  וסוחטים חצי לימון לקערה שטוחה. מניחים את הנתחים בקערה וסוחטים מעליהם את החצי השני של הלימון. מניחים בצד למשך כשעה.

שוטפים את הנתחים בעדינות במעט מים ומסננים מכל הנוזלים.
מחממים פלנצ'ה עד שרותחת.

מתבלים את שני צידי הנתחים במלח ובפלפל השחור הגרוס ומניחים על הפלנצ'ה למשך כ 5-7 דקות מכל צד עד שהסטייק מקבל פסים חומים ועשוי במידה הרצויה.

המתכון מתאים להכנת 6 מנות. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 145 קק"ל.
פחמימות: 1.3 גר'.
חלבונים: 31 גר'.
שומנים: 1.3 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת חלבון. 
בתאבון

מתכונים

סטייק טונה אדומה













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!