•  180 גרם דג אינטיאס טרי.
•  2 לימונים – למיץ טרי.
•  לימון – גרידה.
•  בצל אדום קטן – 90 גרם – קצוץ קטן.
•  גרעיני רימון – 80 גרם.
•  ½ ספל אגוזי מלך – 40 גרם- לטחון גס.
•  2 כפות חמוציות – 20 גרם.
•  ½ חבילת עירית – 25 גרם – לקצוץ דק.
•  ¼ צרור כוסברה – 10 גרם – לקצוץ דק.
•  2 כפות שמן שומשום.
•  כפית שמן זית.
​•  פלפל לבן.
•  מלח גס. 
מצרכים
לחתוך את הדג לריבועים קטנים כס"מ.
להשרות את הדג בקערה עם מיץ הלימון הטרי למשך כ - 5 דקות.
לסנן את נוזלי מיץ הלימון מהדג.

לשים בקערה אחת את כל הרכיבים ולערבב.  
אם רוצים להגיש כמו בתמונה – יש להיעזר בכלי עגלגל, לשים בתוכו מנה, להפוך את הצלחת מעליו ומיד להפוך לצד השני, להרים את הכלי העגלגל כך שהצורה נשמרת ולהגיש.

המתכון מתאים להכנת 4 מנות.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 196 קק"ל.
פחמימות: 12 גר'.
חלבונים: 6.7 גר'.
שומנים: 13.5 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
2.5 מנות שומן.
בתאבון

מתכונים

סביצ'ה אינטיאס עם רימונים













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!