•  בטטה יחידה קטנה, 150 גר'. 
•  שמן זית – 2 כפיות.
•  פפריקה מתוקה וחריפה.
•  עלה רוזמרין.  

 
מצרכים
אופן הכנה
שופכים 2 כפות מים, שמן זית, פפריקה ורוזמרין לקערה מותאמת למיקרו.
מערבים היטב ומכניסים את הבטטה.
מפעילים את המיקרו ל – 8 דקות, מומלץ לבדוק בדקה ה – 5 אם רך מספיק. 

המתכון מתאים להכנת מנה אישית. 

 
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 172.
פחמימות: 27.7.
חלבונים: 2.1.
שומנים: 6.
מנה מחושבת כ - 
2 מנות פחמימה

מתכונים

בטטה במיקרו ב - 8 דקות













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!