•  8 קישואים בינוניים.
•  בצל גדול.
•  2 שיני שום כתושות.
•  2 גבעולי תימין.
•  מלח.
•  פלפל לבן.
•  2 כפיות אבקת מרק עוף.
•  10 עלי נענע. 
מצרכים
אופן הכנה
לשטוף היטב את הקישואים, אך לא לקלוף ולחתוך לקוביות קטנות.
לחתוך את הבצל לקוביות ולאדות.
להוסיף את הקישואים והשום ולאדות בערך רבע שעה.
מומלץ לערבב מדי פעם כדי למנוע השחמה.
לאחר רבע שעה מוסיפים את המלח הפלפל והטימין.
מוסיפים כ – 2.5 כוסות מים רותחים, אבקת מרק, מערבבים
ומביאים לרתיחה.
לאחר רתיחה להנמיך את החום לבישול איטי כחצי שעה עד לריכוך של
הקישואים.
לאחר מכן מוציאים את עלי הטימין ומועכים בבלנדר.
מוסיפים לתערובת את עלי הנענע וממשיכים לבשל כ – 10 דקות נוספות. 
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 000 קק"ל.
פחמימות: 000 גר'.
חלבונים: 00 גר'.
שומנים: 00 גר'.
מנה מחושבת כ - 
0מנת פחמימה,
0 מנות שומן.












© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

מתכונים

מרק קישואים דיאטטי