•  בצל – 600 גר'.
•  שמן זית  - 2 כפות – 20 גר'.
•  קמח לבן – כף שטוחה – 15 גר'.
•  אבקת מרק בצל  - כף – 25 גר'.
•  מלח גס – חצי כפית.
•  פלפל שחור טחון  - חצי כפית.
•  סוכר חום – כפית – 3 גר'.
•  חומץ בלסמי – כף 10 מ"ל.
•  יין לבן – כוס. 
מצרכים
מקלפים את הבצל, חותכים לפרוסות עבות ומפרידים את השכבות לקבלת טבעות בצל.
מטגנים את הבצל בסיר עם 2 כפות שמן. יש לכסות את הסיר ולטגן עד להשחמה קלה של הבצל.
מוסיפים 1/4 כוס יין לבן וכף קמח לבן  - מערבבים וממשיכים לטגן כ – 10 דקות נוספות.
 
לאחר מכן מוסיפים כליטר מים רותחים מביאים לרתיחה ומוסיפים את שאר הרכיבים.
לאחר הוספת שאר הרכיבים מנמיכים את האש וממשיכים בבישול כ – 30 דקות נוספות.
 
מגישים חם.
 
המתכון מתאים להכנת 4 מנות.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 125 קק"ל.
פחמימות: 18 גר'.
חלבונים: 2.2 גר'.
שומנים: 5 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
מנת שומן.
בתאבון

מתכונים

מרק בצל













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!