•  1/2 כרוב קטן -  400 גרם.
•  2 יחידות פטריות פורטובלו (חורש) – סה"כ 120 גרם.
•  ½ חבילת נבטים – 120 גרם.
•  פלפל אדום בינוני – 155 גרם.
•  בצל בינוני – 200 גרם (ללא קליפה).
•  3 יחידות שום / 2 קוביות שום קפוא.
•  חופן כוסברה -  10 גרם.
•  ג'ינג'ר – 10 גרם.
•  1 כף רוטב סויה דל נתרן.
•  2 כפות רוטב צ'ילי מתוק.
•  פלפל שחור – קמצוץ לפי טעם ( לאוהבי חריף – ¼ כפית ).
•  1 כף שמן זית.
מצרכים
חותכים את הבצל לטבעות דקות, מחממים מחבת ווק על אש גדולה, מניחים כף שמן ומפזרים באמצעות מברשת על כל המשטח, מיד מכניסים את הבצל ומערבבים כדקה- שתיים.
חותכים את הכרוב לרצועות דקות ומוסיפים למחבת, מערבבים כדקה- שתיים.
חותכים את הפלפל לרצועות דקות ומוסיפים למחבת, מערבבים כדקה- שתיים.
חותכים את הפטריות לרצועות ומוסיפים למחבת, מערבבים כדקה- שתיים.
מוסיפים את הנבטים, מערבבים כדקה- שתיים.
מנמיכים את האש, לאש בינונית. מגרדים את הג'ינג'ר בפומפייה בחלק העבה- מוסיפים למחבת מערבבים כדקה.
מוסיפים את הסויה, הצ'ילי המתוק, השום הקפוא או לכתוש והפלפל השחור. מערבבים ומכסים. ממשיכים בישול למשך כ- 5 דקות.
מוציאים מן האש ומגישים.

המתכון מתאים להכנת 4 מנות. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 109 קק"ל.
פחמימות: 15.6 גר'.
חלבונים: 4.3 גר'.
שומנים: 3.28 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה.
מננ יכולה להחליף מנת סלט ירקות בתפריט היומי.
איך לשלב את המתכון בתפריט היומי?
בתאבון.












© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

מתכונים

מוקפץ דיאטטי