•  4 ביצים.
•  6 כפות שקדייה / ממרח שקדים.
•  כף דבש.
•  כפית אבקת אפיה
•  מעט מלח.
מצרכים
מחממים תנור ל – 180 מעלות.
מערבבים את כל הרכיבים בקערה, שופכים לתבנית אינגיל קייק ואופים למשך 20 דקות.

המתכון מתאים להכנת 12 פרוסות.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים לפרוסה
ערכים למנה.
קלוריות: 98 קק"ל.
פחמימות: 3.1 גר'.
חלבונים: 5.2 גר'.
שומנים: 7.2 גר'.
בתאבון

מתכונים

לחם שקדים כשר לפסח













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!