•  250 גרם בטטה – לקלף בפומפייה גסה. 
•  200 גרם גזר - לקלף בפומפייה גסה. 
•  125 גרם בצל אדום – 1 בצל – לקצוץ  ( מומלץ במעבד מזון ).
•  55 גרם קמח ללא גלוטן – 2.5 כפות גדושות.
•  2 ביצים.
•  כף רוטב סויה.
•  כפית סוכר.
•  ½ כפית מלח נתרן.
מצרכים
מחממים מראש תנור ל - 175 מעלות.
מערבבים בקערה עמוקה את כל הרכיבים ( מומלץ ללוש עם היד )
מכינים 10 כדורים, מועכים אותם לצורת קציצה.
שמים בתבנית נייר אפיה ומרססים מעל שמן זית. מניחים את הלביבות על התבנית.
מכניסים לתנור לאפיה של כ 15 דקות, הופכים את הלביבות וממשיכים באפיה ל כ – 10-15 דקות.
מוציאים מהתנור. מומלץ לקרר כרבע שעה ולהגיש.

המתכון מתאים להכנת 10 לביבות. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה - לביבה
ערכים למנה.
קלוריות: 80 קק"ל.
פחמימות: 14 גר'.
חלבונים: 2.5 גר'.
שומנים: 1.5 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה.
בתאבון

מתכונים

לביבות בטטה אפויות ללא גלוטן













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!