•  שעועית שחורה - 100 גר'. 
•  כף טחינה גולמית- 20 גר.
•  אבוקדו - 40 גר'. 
• חופן פטרוזיליה - 5 גר'. 
• מלח - קמצוץ. 
• כף מיץ לימון.
• 2 גבעולי בצל ירוק.

 
מצרכים
בקערה מכינים המילוי לטורטייה. את האבוקדו חתוכים לקוביות קטנות. מערבבים את השעועית השחורה עם הטחינה הגולמית, מוסיפים את האבוקדו, פטרוזיליה, מלח ולבסוף את מיץ הלימון.
מקפלים את הטורטיות לקונוסים ומכניסים את המילוי עם כפית.
 
המתכון מתאים להכנת 2 טורטיות.
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים לטורטייה
ערכים למנה.
קלוריות: 252 קק"ל.
פחמימות: 33 גר'.
חלבונים: 9.5 גר'.
שומנים: 9.1 גר'.
מנה מחושבת כ - 
2 מנות פחמימה,
½ מנת חלבון​
2 מנות שומן.
בתאבון












© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

מתכונים

טורטייה עם שעועית שחורה ואבוקדו