•  4 יחידות חזה עוף – 120 גרם ליחידה.
•  8 ענפי טימין טרי ( טיפ: עלי טימין, אפשר לשמור במקפיא ).
•  כף אורגנו גדוש – 10 גרם.
•  תרסיס שמן זית ( בכמות של כף )

 
מצרכים
מחממים תנור על חום של 200 מעלות.
מניחים על תבנית נייר אפיה ועליו את יחידות חזה העוף.
מפזרים על כל יחידת חזה את העלים של שני ענפי טימין.
מפזרים ¼ כף אורגנו על כל יחידת חזה עוף.
מרססים על כל יחידה שמן זית וגם לרסס מסביב לכל אחת .
מניחים בתנור למשך כ- 20-25 דקות.

המתכון מתאים להכנת 4 יחידות. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 194 קק"ל.
פחמימות: 1 גר'.
חלבונים: 31 גר'.
שומנים: 6 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת חלבון 
מנת שומן.
בתאבון












© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

מתכונים

חזה עוף בתנור בתיבול אורגנו וטימין