•  קילו  נתחי חזה עוף.

רכיבים למרינדה:
•  2 כפות סילאן.
•  2 כפות חרדל. 
•  2 כפות שמן זית
•  3 יחידות שום כתוש – 12 גר'.
•  ½ כפית מלח גס.
מצרכים
מערבבים בקערה עמוקה את רכיבי המרינדה עד לקבלת מרקם אחיד.
טובלים היטב את נתחי חזה העוף.

מכסים את הקערה עם מכסה ומניחים במקרר למשך יממה.
 
כעבור יממה, להוציא את נתחי חזה העוף מהמקרר.
לחמם פלנצ'ה על אש גבוהה, לרסס עם מעט תרסיס שמן ולפזר על כל המשטח.
להניח את יחידות חזה העוף למשך כ 3-4 דקות בכל צד.

המתכון מתאים להכנת 5 מנות. 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי / ערכים למנה
ערכים למנה.
קלוריות: 230 קק"ל.
פחמימות: 2 גר'.
חלבונים: 42 גר'.
שומנים: 6.4 גר'.
מנה מחושבת כ - 
½1 מנות חלבון,
מנת שומן.
למטרות ירידה במשקל וחיטוב הגוף:
ניתן לאכול מהמתכון באותה הכמות אותה אתם אמורים לאכול בתפריט היומי שלכם.  

למטרות עליה במסת השריר:

ניתן לאכול מהמתכון את אותה הכמות אשר אתם אמורים לאכול בתפריט היומי שלכם.  
איך לשלב את המתכון בתפריט היומי?
בתאבון.












© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!

מתכונים

חזה עוף במרינדה