לבלילה:
•  סקופ חלבון - 25 גר'.
•  ביצה - לארג'.
•  2 כפות קמח רגיל - 20 גר'. 
•  כף שמן זית.
•  כף סילאן / דבש - 10 גר'.
•  1/4 כוס חלב או משקה שקדים - 50 גר'. 
•  1/4 כפית אבקת אפיה.
​•  קמצוץ מלח.

להגשה:
•  כף סילאן / מייפל.
•  2 כדורי גלידה דלת קלוריות  50 גר'- גר' ( 75 קק"ל ל - 100 גר')
מצרכים
מחממים ומשמנים תבנית להכנת וופל בלגי בספרי שמן. 
מערבבים את כל רכיבי הבלילה בקערה, עד ליצירת מרקם אחיד. 

יוצקים את הבלילה אל תבנית הוופל הבלגי, למשך 5 דקות. 

הגשה:
מגישים עם שני כדורי הגלידה ומוסיפים כף סילאן לוופל.

 
אופן ההכנה
ניתוח תזונתי למנת וופל שלמה ללא גלידה וסילאן
ערכים למנה.
קלוריות: 430 קק"ל.
פחמימות: 36.3 גר'.
חלבונים: 32 גר'.
שומנים: 17.5 גר'.
מנה מחושבת כ - 
2 מנת פחמימה,
מנת חלבון
3 מנות שומן.
ניתוח תזונתי לחצי מנת וופל + 2 כדורי גלידה וכף סילאן - מומלץ.
ערכים למנה.
קלוריות: 342 קק"ל.
פחמימות: 30 גר'.
חלבונים: 16 גר'.
שומנים: 17.5 גר'.
מנה מחושבת כ - 
2 מנות פחמימה,
½ מנת חלבון
3 מנות שומן.
בתאבון

מתכונים

וופל בלגי מועשר בחלבון













© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר: ליאור שנהב. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם או לעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת האתר. אין להתייחס למידע באתר כאל עצה רפואית , כתחליף לעצה רפואית או כתחליף להתייעצות עם כל בעל מקצוע אחר. התוספים המתוארים אינם תרופות ואינם תחליף לתרופות. כל העושה במידע זה שימוש על מנת לטפל בעצמו או באדם אחר, עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד!